Vantaan Venäläinen Klubi ry

TOIMINNAN KUVAUS

Antikafe Vmeste on venäjää puhuvien tai venäläisestä kulttuurista kiinnostuneiden lasten, nuorten ja aikuisten kodinomainen tapaamispaikka Vantaan Tikkurilassa. Toiminnasta vastaa Vantaan Venäläinen Klubi ry.  Järjestämme ohjattua toimintaa venäjäksi kaikenikäisille. Toiminta on kaikille avointa.

Tavoitteensa mukaan kohtaamispaikka antaa kaikille mahdollisuuden käyttää tapaamispaikan palveluja rajattomasti. Yhdistys järjestää erilaista toimintaa päivittäin. Sen lisäksi paikalle voi tulla viettämään vapaa-aikaansa esimerkiksi lukemaan kirjoja tai pelaamaan lautapelejä. Pyrimme edistämään ihmisten hyvinvointia ja antaa omaa rauhaa niille, jotka sitä tarvitsevat.

Olemme auki joka arkipäivää klo 10.00-13.30, iltaisin ja viikonloppuisin meillä on joustavat aukioloajat, ks. http://www.antikafe.fi/events/. Asiakkailta peritään osallistumismaksu. Perityillä maksuilla kustannamme tilavuokrat, tapahtumien kulut, palkat ja palkkiot. Kahvia ja teetä sekä pikkupurtavaa on tarjoilla ilmaiseksi itsepalveluperiaatteella.

Kohtaamispaikka Antikafe Vmeste on yleishyödyllisen yhdistyksen Suomen Venäjänkielisten osaston — Vantaan Venäläinen Klubi ry:n projekti.

 


HALUATKO TUKEA TOIMINTAAMME?

Sponsoriksi

Etsimme sponsoria yhdistyksen toimintaan ja Antikafe Vmesten ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Otamme vastaan myös vapaamuotoisia avustuksia ja lahjoituksia. Voit sponsoroida rahalla tai sopivilla tuotteilla. Sopivat tuotteet mm. lasten lelut, pelit ja askarteluvälineet ja tuotteet, kirjat, lautapelejä, videotykki, tietokoneet, tulostin, paperit, kalusteet, tee, kahvi, keksit, kertakäyttöastiat.

Yhteistyökumppaniksi

Vantaan Venäläinen Klubi ry tekee mielellään avointa yhteistyötä eri tahojen kanssa. Vastavuoroisesti yhdistys tarjoaa yhteistyötahoilleen mahdollisuuksia olla esillä julkaisuissaan sekä toteuttaa yhteisiä projekteja eri tahojen kanssa.

Vapaaehtoiseksi

Etsitään myös vapaaehtoisia yhdistyksen toimintaan.

Mikäli olet kiinnostunut yhdistyksemme toiminnan tukemisesta, ota yhteyttä projektin koordinaattoriin.

Vantaan Venäläinen Klubi ry
Svetlana Tchistiakova,
puheenjohtaja.

Puh. 040 7530378
antikafe.vantaa()gmail.com


Yhdistyksen tavoitteet

•venäjänkielisten maahanmuuttajien hyvinvoinnin ja elämänhallinnan edistäminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen, neuvonta ja kotoutumista tukeva toiminta

•monipuolinen vapaa-ajan harrastusten mahdollistaminen alueella

•suomalais-venäläisten maahanmuuttajalasten äidinkielen (venäjän) kielitaidon säilyttäminen ja parantaminen

•sosiaaliset verkostot, aktiivinen toiminta, vertaistuki

•kannustaminen ihmisiä omaan aktiivisuuteen

•arvostava, ystävällinen, viihtyisä ilmapiiri

•monipuoliset verkostoitumismahdollisuudet ja ‐tapahtumat

•elämänläheinen toiminta

•antaa mahdollisuus muiden kansallisuuksien edustajille tutustua venäläisten kulttuuriin ja keskustella venäjän kielellä

Yhdistys kunnioittaa kaikkia uskontoja ja oppeja sekä arvostaa kaikkia ajatussuuntia, joissa kunnioitetaan elämää ja muita ihmisiä. Yhdistys on poliittisesti, aatteellisesti sekä uskonnollisesti sitoutumaton.

Jos huomasit virheitä suomenkielisessä tekstissä, kerrothan siitä meille!

antikafe.vantaa (at) gmail.com

Расскажи об этом друзьям:

0